неділя, 18 грудня 2016 10:32

Модель трагічно загинула у власному домі

Модель трагічно загинула у власному домі
facebook

17 грудня у Мінську, Білорусь, поховали відому білоруську модель, організатора шоу та конкурсів краси Наталію Макей. Жінка загинула від отруєння чадним газом на 44-му році життя. За попередніми даними, трагедія трапилася через несправність газового котла.

Про це повідомляють білоруські ЗМІ.

Наталія Макей закінчила політехнічну академію. Ще в часи студентства брала участь у показах та рекламних зйомках як модель. Вона також відома як організатор шоу, конкурсів краси, неодноразово входила у склад журі конкурсів краси в Білорусі та Росії.

"Будучи студенткою політехнічної академії, на 5-му курсі мала "несерйозне" хобі — ходити по подіуму і брати участь у рекламних зйомках. Якось щвидко все це розвинулося і стало справою всього мого життя", — розповідала Макей в одному зі своїх інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очільник міністерства праці помер під час гри в теніс

Багато друзі Наталії пишуть у Facebook слова співчуття її рідним.

"Така витончена, інтелігентна, добра, гарна. Як шкода. Скільки спілкувалися і зустрічалися з нею, стільки тепла від неї йшло. Завжди привітна, мила, ніколи не чула про неї жодного поганого слова ні від кого. Як вона шикарно виглядала завжди. Дуже шкода... Царство Небесне тобі, Наталія Макей! Спочивай з миром... Співчуваю рідним і близьким", — написала світська левиця Ірина Кабасакал.

"Ніколи не думав, що таке скажу. Прощавай, Наталочко. Прощавай, наш улюблений, позитивний, креативний і найкращий, Режисер Котьоночкін", - написав Ігор Туровець.

4 грудня у ДТП під Одесою загинула відомий музикант і композитор Юлія Гомельська та її чоловік, телеоператор Сергій Усатенко. У подружжя залишилася доросла донька.
Зараз ви читаєте новину «Модель трагічно загинула у власному домі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути