пʼятниця, 09 грудня 2016 17:03

Міністр транспорту помер у готелі

Міністр  транспорту помер у готелі

8 грудня в Москві в одному з готелів помер Довійго Валдон Станлей, міністр транспорту найменшої незалежної республіки у світі Науру, повідомляє espreso.tv.

Іноземний міністр прибув до Москви, щоб взяти участь у конференції міністрів транспорту економічної і соціальної комісії для Азії та Тихого океану.

Жив у номері зі своєю дружиною. Пізніше жінка розповіла, що її чоловік був хворий на діабет і у нього була ниркова недостатність. Міністру стало погано ввечері 8 грудня. Через адміністрацію готелю Станлею була викликана швидка допомога, але лікарі лише констатували його смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотириразовий олімпійський чемпіон боровся із важкою хворобою

Республіка Науру - карликова держава на кораловому острові в західній частині Тихого океану. Її площа становить 21,3 кв. км, на якій проживають 10261 осіб за даними 2015 року. Науру є парламентською республікою і входить до ООН, Південно-Тихоокеанську комісію і Форум тихоокеанських островів.

Міністр охорони здоров'я Литви Юрас Пожела помер у віці 34 років. Мав гострий панкреатит - запалення підшлункової залози.

Зараз ви читаєте новину «Міністр транспорту помер у готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути