Ексклюзиви
четвер, 24 листопада 2016 09:17

Мати Фредді Мерк'юрі пережила сина на 25 років

Мати Фредді Мерк'юрі пережила сина на 25 років

21 листопада справили дев'ятини по 94-річній Джер Булсарі, матері легендарного музиканта Фредді Мерк'юрі, пише artnews.in.ua.

Про смерть матері вокаліста Queen пресі повідомила сестра Мерк'юрі Кашміру Кук. За її словами, Джер Булсара померла уві сні 13 листопада, всього за кілька днів до чергової річниці з дня смерті самого Мерк'юрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер американський кантрі-музикант Леон Рассел

"Джер була добра, тепла й віддана дітям. Любила життя. Мала такий блиск в очах, як і її син. Вони були схожі за характером. Присвятила життя чоловікові та дітям — Фредді і Кашмірі, якими пишалася й завжди підтримувала", - сказав гітарист Брайан Мей, колега Фредді Мерк'юрі по групі.

Цьогоріч виповнюється 25 років із дня смерті Фредді Мерк'юрі. Його не стало 24 листопада 1991-го. Батько Мерк'юрі Бомі Булсара скінчався 25 грудня 2003 року.

В Іспанії померла сенатор і колишній мер Валенсії 68-річна Ріта Барбера. Медики, які намагалися реанімувати політика, кажуть у жінки стався інфаркт.

Зараз ви читаєте новину «Мати Фредді Мерк'юрі пережила сина на 25 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути