середа, 21 грудня 2016 14:37

Фотомодель загинула у аварії

Фотомодель загинула у аварії

22 грудня мине дев'ять днів від трагічної загибелі фотомоделі із Підволочиська на Тернопільщині 38-річної Юлії Василів. 14 грудня близько обіду жінка прямувала до обласного центру за кермом власного авто, їхала купити подарунки рідним та знайомим на свято Миколая. На слизькій дорозі її занесло на зустрічну смугу, де зіткнулася із КамАЗом. Померла на місці.

Про це пише ltdaily.info.

Юлія Василів багато років присвятила модельному бізнесу. Спершу сама працювала фотомоделлю, а останнім часом була менеджером у відомій всеукраїнській модельній компанії, супроводжувала групи моделей за кордон.

"Мама була відкритою і доброю. Казала, що все, чого хотіла, вже досягла, тому турбувалася про інших. Жертвувала гроші для хворих, провідувала у лікарнях, допомагала сиротам", - каже Каміла, донька загиблої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя актора обірвала важка хвороба

За 10 хвилин до аварії Юлія спілкувалася із чоловіком по телефону. Обіцяла бути обережною і не їхати швидко. Була досвідченим водієм, часто по роботі їздила сама за кермом.

17 грудня у Мінську, Білорусь, поховали відому білоруську модель, організатора шоу та конкурсів краси Наталію Макей. Жінка загинула від отруєння чадним газом на 44-му році життя. Трагедія трапилася через несправність газового котла.
Зараз ви читаєте новину «Фотомодель загинула у аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути