неділя, 09 жовтня 2016 19:52

Принц одружився із акторкою
15

34-річний наслідний принц албанського королівського дому Лека Анвар (король Лека II Зогу) обвінчався з актрисою і співачкою Елією Захарією, з якою був заручений ще з 2010 року. Весілля відбулася 8 жовтня в албанській столиці - місті Тирані, передає The Daily Mail.

Розкішну сукню нареченої розробляв албанська дизайнер, а обручки виготовлялися в Бельгії. Варто відзначити, що тіара нареченої з козлом Скандербега символічна. Спочатку вона належала королеві Джеральдін, дружині самопроголошеного короля Албанії Зогу I. Потім вона передала її своїй невістці Сюзан. Тіара складається з сапфірів і діамантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На VIP-весілля прем'єр-міністр прибув на вертольоті

Весілля відвідали представники аристократичних родин Європи. Іспанська Королева Софія з сестрою принцесою Іреною, принц і принцеса Кентскі, герцогиня Глорія Турн Таксис, принц і принцеса Румунські,князівська пара Кастро, принци Двухсицилійскі, ерцгерцогиня Ейліка Австрійська, принц Георг Фрідріх Пруський з сімейством принців Браганских, принцеса Лала Меріем - сестра короля Марокко, колишня шахін Ірану Фара, сім'я кронпринца Сербії та багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Принц одружився із акторкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути