середа, 03 серпня 2016 19:15

Донька відомого дизайнера весільних суконь вийшла заміж
15

Засновник і дизайнер марки Pronovias Альберто Палатчі-Рівера віддав заміж старшу доньку, 24-річну Габріелу. Її обранцем став 44-річний турецький підприємець Едіз Ельхадеф. Одружилася пара на березі озера в іспанському містечку Жирона, повідомляє Татлер.

Ескіз весільного плаття для доньки Альберто малював особисто, а шити вбрання доручив найталановитішим майстрам свого ательє. Над мереживним вбранням з шлейфом в два з половиною метра не покладаючи рук працювали два тижні шість осіб. Проте, коли Альберто підвів наречену до вівтаря, де її чекав наречений, були здивовані усі 400 гостей.

Після урочистостей організували банкет у фамільному особняку Палатчі, де молодята пригощали друзів каннелоні з крабом і авокадо, диким рисом з карамелізованим трюфелем і, звичайно ж, весільним тортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодятам на весіллі замість квітів дарували корм для тварин

Нагадаємо, 28 липня в церкві Святого Якова в Еттінгені-ін-Байерне одружилися принц Баварії Франц Альбрехт цу Эттінген-Шпілберг і баронеса Клеопатра фон Адельсхайм унд Ернест. Одразу після вінчання щаслива пара вирушила в замок — маєток батька нареченої, де зібралося 800 гостей.

Зараз ви читаєте новину «Донька відомого дизайнера весільних суконь вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути