неділя, 25 вересня 2016 14:01

4 секрети, як заощадити на курортному весіллі

4 секрети, як заощадити на курортному весіллі

Якщо ви зібралися святкувати весілля за кордоном на якому-небудь курорті, то варто знати, як можна заощадити бюджет на заході такого формату. Про це пише "Ліза".

1. Скасування
Буває так, що пара резервує певну дату, а потім різко від неї відмовляється. Це можливо зробити за тиждень до весілля. Поцікався під час бронювання локації, чи є резерви, чи є скасовані резерви, і обов'язково скажи, що цей варіант тебе цікавить. Таким чином можна заощадити бюджет, адже коли ти рятуєш положення, орендуючи приміщення, від якого відмовилися – ти выручаешь власників цього приміщення. Цей варіант працює для тих, хто збирається святкувати скромне весілля і готовий у будь-який момент зірватися на курорт мрії для його проведення.

2. Список
Обов'язково запитай про те, чи можуть орендарі надати тобі щось безкоштовно – стільці, столи, декорації (можливо, у них є спеціальний декор для таких випадків або романтичні свічки, які вони можуть запалити спеціально для вас). Поки ти не запитаєш, тобі ніхто реквізит не запропонує.

3. Доступність
Коли резервируешь номер в готелі, обов'язково обговори з адміністратором важкодоступні дати. Приміром, на свята забронювати номер досить важко. Але, швидше за все, у готеля є спеціальні пропозиції для молодят, тим більше у особливі святкові дні. Обов'язково проговори цей момент під час бронювання.

4. Корпоративні клієнти
Ще один важливий момент: тобі треба бути в курсі подій, які відбуваються як мінімум за тиждень до твого приїзду на курорт (як максимум – за місяць). Можливо, для корпоративних клієнтів в готелі будуть замовляти особливі продукти і страви, які тобі теж можуть принести на сніданок. До того ж, зі знижкою 20% (керуючим готелю потрібно відбити суму замовлених продуктів, і якщо корпоративні клієнти їх не замовлять, то такі страви можуть продати тобі трохи дешевше заявленої ціни).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 кращих ідей для нареченої на прикладі голлівудських зірок

Зараз ви читаєте новину «4 секрети, як заощадити на курортному весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути