середа, 08 вересня 2010 14:15

Попов хоче повернути місту банк "Хрещатик"

Попов хоче повернути місту банк "Хрещатик"

Київська міська державна адміністрація має намір сконцентрувати більше ніж 25% акцій банку "Хрещатик", що входить до групи великих.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Київміськадміністрації з посиланням на першого заступника її голови Олександра Попова.

"Ми вже зустрічалися з керівництвом банку "Хрещатик" і на цьому тижні будемо вести переговори щодо повернення акцій банку. Ми маємо залишити за собою відповідний відсоток наших активів", - цитує прес-служба першого заступника голови Київміськадміністрації.

У повідомленні сказано, що заяву про наміри повернути блокувальний пакет акцій банку у власність міста Попов зробив під час наради з оперативних питань із заступниками голови Київміськадміністрації, начальниками управлінь Києва і керівниками комунальних підприємств.

Нагадаємо, за підсумками 2009 року 37,7% акцій ПАТ "Банк "Хрещатик" належало товариству з обмеженою відповідальністю "Укрфінком" (Київ), 23,7% - Київраді в особі Головного фінансового управління Київміськадміністрації.

До березня 2007 року частка Києва в банку становила 51,16%.

У березні 2007 року Головне фінуправління Київміськадміністрації скоротило частку в статутному фонді банку "Хрещатик" з 51,16% до 23,7%, а компанія "Укрфінком" збільшила з 34,2% до 45,4% після реєстрації Державною комісією з цінних паперів і фондового ринку збільшення СФ "Хрещатика" на 290 млн. гривень до 540 млн. гривень.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Попов хоче повернути місту банк "Хрещатик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути