понеділок, 10 лютого 2020 15:00

Звіробій: Приймаю бій і зроблю цього президента

Звіробій: Приймаю бій і зроблю цього президента
Суд зобов'язав Звіробій носити електронний браслет. Фото: censor.net.ua

Волонтерка Олена Самбул, більш відома під ім'ям Маруся Звіробій, назвала президента Володимира Зеленського "сциклом".

Так вона відреагувала на рішення суду, який зобов'язав її носити електронний браслет стеження у справі про нібито погрози Зеленському.

"Я як військовослужбовець Збройних сил України, командир добровольчого батальйону від початку війни, приймаю цей бій. Якщо мене боїться Зеленський і вважає, що мене можна посадити за попередження, тому що він злякався, - я виїм йому мозок. Нехай це теж кваліфікує як канібалізм, подасть заяву до ДБР...

Мені по**єну, буде у мене браслет чи не буде. І з якого боку ґрат я перебуватиму. Уклоністи і сцикуни зараз намагаються знівелювати всю роботу ветеранів. Я не дозволю цього зробити... Я бачу дуже добре, коли топлять мою країну. Я зроблю цього президента. Його зганьбили на всю країну. Зараз ми Європу і Канаду підтягнемо - в усьому світі будуть знати, яке воно сцикло", - сказала Звіробій.

"Якщо Зеленський ще раз нахамить ветеранам, він нарветься на таку саму реакцію", - додала волонтерка.

10 лютого суд зобов'язав волонтерку Олену Самбул носити електронний браслет стеження. Такий запобіжний захід обрали у справі про нібито погрози вбивством на адресу президента Володимира Зеленського.

26 жовтня Маруся Звіробій і нардеп Софія Федина провели трансляцію у соцмережах, у якій розкритикували події, пов'язані з візитом президента Володимира Зеленського до Золотого. На цьому відео Звіробій, звертаючись до українського президента, заявила: "там взагалі люди контужені на війні" і "вони тебе підірвуть, я тобі обіцяю", а Федина сказала: "там ненароком може розірватися граната, а знаєш, там обстріли бувають абсолютно випадково".

Зараз ви читаєте новину «Звіробій: Приймаю бій і зроблю цього президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути