Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2009 17:55

Журналісти не змогли вигнати Стівена Тайлера з Aerosmith

Журналісти не змогли вигнати Стівена Тайлера з Aerosmith

Фронтмен легендарної хард-рок-групи Aerosmith Стівен Тайлер спростував всі чутки про свій відхід, повідомляє журнал Classic Rock, що першим пустив чутку про розпад колективу.

Стівен Тайлер сам повідомив прихильникам про свої плани. Під час сольного концерту свого колеги з гурту, гітариста Джо Перрі в Нью-Йорку Тайлер піднявся на сцену і разом з Пері виконав хіт групи "Walk This Way", після чого не забув повідомити натовп про продовження роботи з Aerosmith. Чи відбувся спільний виступ спонтанно або ж був запланований, поки невідомо.

Таким чином, ситуація з "гучним відходом" Стівена Тайлера з Aerosmith стала ще заплутанішою. За даними ЗМІ, стосунки в групі, яка скоро відсвяткує 40-річчя, почали псуватися ще влітку, коли через сильну травму Тайлера музиканти були вимушені відмінити своє турне "Aerosmith/ZZ Top Tour" Південною Америкою.

1 листопада під час концерту в Абу-Дабі знаменитий рокер перед 50-тисячною аудиторією заявив про початок своєї сольної кар"єри. Докладніше про свої "сольні" проекти, зокрема просування автобіографічної книги "Does The Noise In My Head Bother You", Тайлер розповів в інтерв"ю журналу Classic Rock, опублікованому 4 листопада. Повний хаос в голови фанатів внесла подальша заява ритм-гітарист БредаУїтфорда про пошук нового вокаліста для Aerosmith.

Чутки про розпад гурту практично підтвердилися після того, як з журналістами поспілкувався Джо Перрі.

"Про бажання Стівена піти з групи я дізнався через інтернет. Чи піде він на якийсь час або назавжди, мені теж невідомо", - заявив гітарист газеті Las Vegas Sun.

За його словами, після серії концертів в Середній Азії на початку листопада Тайлер не виходив на зв"язок з групою, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти не змогли вигнати Стівена Тайлера з Aerosmith». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути