понеділок, 16 листопада 2020 10:30

"Зробили з мухи слона" - поліція не переривала концерт "Бумбоксу"

"Зробили з мухи слона" - поліція не переривала концерт "Бумбоксу"
Поліція не переривала концерт групи "Бумбокс" у Львові. Фото: facebook.com/boomboxfamily

Поліція не припиняла концерт групи "Бумбокс" у Львові.

Інформація, що поширювали ЗМІ, не відповідає дійсності, повідомили у пресслужбі "Бумбокс".

"Шановні журналісти! Ми до останнього сподівалися, що ви не роздуватимете з мухи слона, тим більше що єдина муха гідна уваги – це Муха. Але ви не заспокоїтеся – інтернет заполонили статті із заголовками типу "Поліція припинила концерт "Бумбоксу" через порушення карантину", "На організатора концерту в Malevich склали протокол за людей без масок і дистанції", "У Львові поліція припинила концерт "Бумбоксу" за порушення карантину. У клубі кажуть: всіх норм дотримувалися", - пишуть у заяві, опублікованій у Facebook.

Насправді ж концерт провели до кінця, а поліція приїхала вже після концерту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фільмі про Девіда Боуї заборонили використовувати його пісні

"А тепер як все було насправді. "Бумбокс" відіграють концерт у концерт-холі "Маlevich" (13.11.20). Кількість людей обмежена нормами, на вході міряють температуру, тим у кого немає маски – її видають. Концерт-хол розділений на кілька зон, за кожним, хто купив квиток, закріплено своє місце. Волонтери й охорона готові прийти на допомогу. Концерт проходить відмінно, ближче до кінця люди починають вставати. Ніхто цього не заперечує. Ви уявляєте, рок-н-рол так діє на людей. Навіть у карантин. "Бумбокс" дограють концерт, за 5 хвилин до 22:00 в клубі залишається тільки технічний персонал і працівники клубу. Поліція приїжджає після концерту, все коректно, організатори концерту, Big Show, підписують протокол, наступного тижня чекаємо розвитку подій. Дякую всім журналістам, хто пам'ятає про професійну етику і передзвонив, щоб уточнити подробиці", - розповіли в пресслужбі.

Нещодавно з'явилася інформація про те, що поліція припинила концерт гурту "Бумбокс", який проходив із порушенням карантинних обмежень. Повідомлялося, що відвідувачі не дотрималися дистанції, а частина були без захисних масок.

Зараз ви читаєте новину «"Зробили з мухи слона" - поліція не переривала концерт "Бумбоксу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути