Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2008 15:24

ЗМІ висміяли Буша за "помилування" індички

Тоді як США та світ зіштовхнулися з найбільшою економічною кризою з часів "великої депресії", президент Джордж Буш зробив лише одну публічну заяву - про повне та безумовне помилування індички по кличці Гарбуз, пише газета The Guardian.

"Кульгава качка в Білому домі помилувала індичку", - пише газета.

Буш виголосив в Розарії Білого дому трихвилинну промову перед співробітниками, школярами та журналістами, після чого вилетів до Кемп-Девіда відзначати День подяки, повідомляє видання.

Востаннє Буш висловлювався на економічні теми в понеділок, причому перебрехав назву Citigroup - вимовив: "Citicorps", відзначає видання.

Зі свого боку, обраний президент Барак Обама провів третю за тиждень прес-конференцію, де оголосив, що команду його радників з економіки очолить Пол Волкер, екс-глава Федеральної резервної системи. Серйозний тон Обами різко контрастував з безтурботною заявою Буша.

"З помилуванням Гарбуза та індички-дублерші по кличці Лісовий Горіх кількість помилуваних Бушем на закінченні його президентського терміну збільшилася до 16: в понеділок він помилував або скоротив термін ув"язнення 14 засудженим, зокрема репперу Джону Форту", - пише газета.

Видання повідомляє, що індичок відправили на літаку першим класом до Лос-Анджелеса, де сьогодні вони поїдуть в перших рядах на параді Діснея, повідомляє InoPressa.ru.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ висміяли Буша за "помилування" індички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути