вівторок, 25 вересня 2007 13:15

Злива в Криму затопила бази відпочинку

Сильна злива спровокувала зсув і залила підвали п"яти житлових будинків і двох баз відпочинку в селі Героївське, недалеко від міста Керч у Криму, повідомив у вівторок, 25 вересня представник прес-служби кримського управління МНС України. За його словами, в понеділок у другій половині дня в селі Героївське стався зсув ґрунту об"ємом 450 кубометрів.

"Ґрунт засипав і пошкодив асфальтове покриття на автодорозі при в"їзді в село. Рух цією дорогою перекритий, в селище можна потрапити лише об"їзним шляхом", сказав представник прес-служби.

За його словами, з підтоплених баз відпочинку Чорноморочка і Любава довелося тимчасово відселити 57 відпочивальників (27 керчан, 10 жителів Донецької, 9 Харківської, 5 Запорізької, та інших областей України).

До ліквідації наслідків надзвичайної події залучено понад 50 людей – співробітників МНС, військовослужбовців і працівників комунального господарства, які, зокрема, відкачують воду з підвалів житлових будинків, передає Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «Злива в Криму затопила бази відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути