Ексклюзиви
вівторок, 07 грудня 2010 16:21

Жириновський розповів, як у дитинстві його мацали педофіли

Жириновський розповів, як у дитинстві його мацали педофіли

Російський політик Володимир Жириновський заявив, що в дитинстві до нього неодноразово чіплялися педофіли. Він ледь не став жертвою насильства.

Про це Жириновський розповів у програмі "Честный понедельник " з Сергієм Мінаєвим, тема якої була "Куда уводят детство".

"Перший раз виходжу з кінотеатру, підбігає мужик - і раз, мені між ніг доторкнувся і втік. Все. Це не в школі, він не вчитель... Другий раз йдемо в театр. 5-7-й клас, сидимо, там же темно, і раптом знову якийсь мужик лізе до мене кудись там. Знову не вчитель, я його знати не знаю. Третій раз сусідський хлопчик мене до себе кличе в сарай для чогось. Я ж молодший за віком. І четвертий раз сусід... Це не вчителі, це не піонервожаті. Батькам не розповідав. Навіщо? Адже нічого не було. 12 років мені було, я був ошелешений, але через п'ять хвилин забув. Це я зараз тільки розумію, що у них було на думці...", - розповів очільник ЛДПР.

Ведучий передачі Сергій Мінаєв пізніше написав про свої враження від програми у блозі.

"Сьогодні обговорювали боротьбу з педофілією. Ефір був досить жорсткий і особисто для мене непростий. Як батькові, важко говорити з батьками і матерями зґвалтованих дітей. Про що я чесно і неполіткоректно заявив в ефірі - матір, яка скоїла самосуд і вбила педофіла, я розумію. У жодну адаптацію педофілів, хімічну кастрацію та інші толерантні понти не вірю. Гарний був Володимир Вольфович, який розповів про свій дитячий досвід спілкування з подібними виродками", - зазначив він.

Взгляд

Зараз ви читаєте новину «Жириновський розповів, як у дитинстві його мацали педофіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути