Ексклюзиви
пʼятниця, 21 грудня 2007 18:05

Зі швейцарської садиби Чарлі Чапліна зроблять музей

У швейцарському містечку Корсье-сюр-Вевей буде створений музей легендарного актора і режисера Чарлі Чапліна. У садибі, з вікон якої відривається вид на Женевське озеро, великий американський комік провів останні 25 років життя - з 1953 по 1977 рік, передає ИТАР-ТАРС.

Можливість створення музею з"явилася після укладення договору між Фондом Чарлі Чапліна та інвестиційною компанією з Люксембурга. Вона придбала садибу Бан за $30 млн., при цьому договір передбачає цільовий продаж - створення меморіального комплексу.

Нові власники садиби планують обладнати кінозал на 200 місць, постійні виставкові зали, де буде збережена обстановка, в якій жив Чарлі Чаплін, а також проведення тематичних виставок. Комерційна сторона проекту буде підтримана доходами від сувенірного кіоску і пивного залу, обладнаного в стилі американських салунів початку минулого століття, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «Зі швейцарської садиби Чарлі Чапліна зроблять музей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути