вівторок, 06 грудня 2011 13:18

Жителям Одеси запропонували взяти новорічні ялинки напрокат

Жителям Одеси запропонували взяти новорічні ялинки напрокат

Жителям Одеси запропонували взяти новорічні ялинки в оренду. Ідея, спрямована на збереження дерев у період зимових свят, належить місцевому комунальному підприємству "Міськзелентрест", пише "Одеська життя".

За словами виконуючого обов'язки директора підприємства Олександра Риффи, послуга "Ялинка напрокат" допоможе знизити кількість викинутих після Нового року і Різдва зрубаних живих ялинок. Новорічні ялинки, призначені для тимчасового користування, стоять у горщиках, у них же вони потрапляють до замовника, а значить і після свят продовжують рости.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії священик прикрасив ялинку п'явками

У договорі оренди ялинки сказано, що додому до замовника ялинку привезуть фахівці кур'єрської служби, які заберуть дерево після зимових урочистостей (після завершення терміну оренди 50 відсотків вартості послуги повертається клієнтові "Міськзелентресту"). При цьому всі бажаючі зможуть викупити ялинки і влітку висадити їх на своїх присадибних ділянках. Також можна взяти участь у програмі по збереженню дерев і подарувати ялинку Одесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович повезе до Ватикану 30-метрову ялинку

Перші 30 новорічних ялинок в горщиках вже виставлені в місті. Оформити заявку на оренду дерева можна на торговому майданчику на розі вулиць Варненська і 25-ї Чапаєвської дивізії. На офіційному сайті підприємства сказано, що зелену ялинку можна взяти напрокат за 400 гривень, а блакитну - за 800.

Зараз ви читаєте новину «Жителям Одеси запропонували взяти новорічні ялинки напрокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути