вівторок, 03 липня 2007 17:32

Жертвою кілера став відомий київський антиквар

70-річний київський антиквар, відомий збирач старовинних предметів, став жертвою кілера. Власник багатої колекції раритетів, був добре відомий в кругах любителів старовини.

Смерть пенсіонера стала для його сусідів - жителів будинку N30 на вулиці Чорновіла - справжньою трагедією. Бориса вони знали як людину дуже заможну, але душевну. Він ніколи нікому не відмовляв в допомозі.

- Борис Григорович колекціонував антикваріат з молодих років. Колись був директором антикварної лавки. І навіть після виходу на пенсію не залишив улюблене хобі. У його шикарній трикімнатній квартирі можна було побачити прекрасні столові сервізи, статуетки, рідкісні ікони, - розповіла сусідка загиблого.

Вранці 28 червня пенсіонер попередив конс"єржа, що увечері до нього прийдуть гості, а він, мов, займеться прибиранням.

- Бабульки, які влаштувалися на лавці біля під"їзду, бачили, як до парадного увійшли два грузини, - розповіла ще одна сусідка убитого. - Але особливої уваги на чоловіків не звернули. А через два дні пенсіонера-антиквара знайшов мертвим його племінник, який приїхав відвідати Бориса Григоровича. Він і викликав міліцію.

Як виявилось, покидаючи квартиру діда, злочинці прихопили з собою дорогу колекцію. Але реалізувати її так і не змогли - були затримані співробітниками органів внутрішніх справ. За фактом вбивства антиквара порушено кримінальну справу за статтею 115 (умисне вбивство). Ведеться слідство, пише "Комсомольская правда в Украине".

Зараз ви читаєте новину «Жертвою кілера став відомий київський антиквар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути