Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2010 11:30

Нареченого забрали в армію за день до весілля (ФОТО)

Житель російського міста Волгоград Михайло Баранов розраховував отримати відстрочку від армії через щойно проведену операцію по видаленню апендикса і спокійно разом зі своєю коханою дівчиною вибрав дату весілля - 19 червня.

Але у військкоматі розсудили по-своєму, і прямо з-під вінця хлопця відвезли на збірний пункт. Нареченій довелося здати весільну сукню назад в салон. А замовлене для гостей частування на 70 тисяч рублів довелося забирати з кафе додому.

Михайлу наказали з'явитися у військкомат ще 15 квітня, але напередодні хлопця скрутив апендицит, і він потрапив у лікарню. Довідку про видалення апендиксу в комісаріат віднесла дівчина Михайла Ольга, там її прийняли і зареєстрували.

Хлопець виписався з лікарні. А потім, впевнений у тому, що у нього після операції є півроку в запасі, вирішив узаконити стосунки зі своєю коханою.

Але 15 червня наречений пішов у військкомат забрати рішення призовної комісії з приводу відстрочення та не повернувся. Замість того, щоб офіційно відкласти дату початку служби, його одразу ж забрали в солдати.

"Міша подзвонив з чужого мобільного і сказав, що його відвезли на збірний пункт, телефон відібрали", - розповіла наречена новобранця Ольга Рєдкозубова.

"А через три дні, ввечері 18 червня, мого коханого відправили в частину. Я з батьками кинулася обдзвонювати рідню, щоб не приїжджали на весілля, сукні зі сльозами повернула в салон. Всю їжу довелося забрати з кафе, тепер півроку продукти купувати не будемо. У загсі нам заздалегідь поставили печатки про реєстрацію шлюбу, але, оскільки ми не змогли з'явитися, все тепер доведеться анулювати", - сказала дівчина.

Ольга змогла побачити коханого лише на вокзалі, там же, незадовго до відправлення потягу в Ростов, вони з'їли разом свій весільний торт.

Ольга та Михайло вже подали позов до суду на дії військкомату. І, після того як буде ухвалено рішення на їхню користь, мають намір добиватися компенсації морального збитку за зруйноване весілля.

Lifenews

Зараз ви читаєте новину «Нареченого забрали в армію за день до весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути