неділя, 10 травня 2020 21:02

Зеленський замінив безвіз на "безвиїзд" - Геращенко

Зеленський замінив безвіз на "безвиїзд" - Геращенко
Фото: eurosolidarity.org

П'ятий президент Петро Порошенко здобув для України безвіз, незважаючи на збройну агресію Росії на Донбасі. А Зеленський, прикриваючись пандемією Covid-19, обмежує право на вільне пересування для українців.

Про це пише співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко у Facebook.

"Ми пишалися, що вибороли безвіз. Я тоді виграла безліч парі, навіть деякі найближчі друзі не вірили, що ЄС надасть Україні безвіз в шенгенській зоні в період агресії на Донбасі. В Ризі, на саміті Східного партнерства Порошенко зробив неймовірне і добився вилучення політичного пункту з безвізової угоди – про прив'язку відкриття кордонів до закінчення війни на Донбасі", – наголосила вона.

Геращенко пише, що натомість у Зеленського посилюють контроль за українцями і вибудовують авторитарну державу, обмежуючи права і свободи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко став співголовою фракції

"Зеленський і ко будують безвиїзд, нову стіну і завісу. Й карантин тут ні до чого. Під приводом боротьби з Covid ці хлопці знищують демократію і громадянські свободи. Це їх ідеологія – взяти під контроль все: ваше спілкування, ваші пересування світом, ваше життя, все. Так будуються тоталітарні держави. Ми готуємо відповідні запити до уряду і вимагаємо негайних роз'яснень від МЗС: що взагалі відбувається", – повідомила Ірина Геращенко.

За трагічними подіями в Одесі, так само як і за анексією Криму та війною на Донбасі стоїть Росія. Але президент Володимир Зеленський не хоче дратувати Путіна і не робить відеозвернень на шості роковини анексії Кримського півострова, натомість повторює тези російської пропаганди про трагедію в Одесі 2 травня 2014 року – пише на своїй сторінці у мережі Facebook співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський замінив безвіз на "безвиїзд" - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути