вівторок, 24 серпня 2021 11:47

Зеленський відзначився жартом на урочистостях до Дня Незалежності

Зеленський відзначився жартом на урочистостях до Дня Незалежності
Зеленський пожартував на параді. Фото: Офіс президента

На урочистих заходах до 30-річчя Незалежності України президент Володимир Зеленський під час промови пожартував.

Це розсмішило присутніх другого, третього та п'ятого президентів – Леоніда Кучму, Віктора Ющенка та Петра Порошенка, як видно із трансляції.

Зеленський пояснював, чому український народ є єдиним, і наголосив, що кожен регіон дав державі важливих постатей. Спершу подякував Рівненщині за першого президента України Леоніда Кравчука, потім – Чернігівщині за другого, Леоніда Кучму.

Як дійшла до Донеччини, Зеленський зробив паузу і подякував східному регіону України за митця Леоніда Бикова та спортсмена зі світовим ім'ям Сергія Бубку.

Присутні сподівалися, що Зеленський скаже про президента-втікача - Віктора Януковича, тому почали сміятися, коли цього не зробив. Про Порошенка Зеленський також не згадав, сказавши, що Вінниччина подарувала Україні Василя Стуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шокуючі та вражаючі уяву: топ-30 рекордів незалежної України

"Рівненщина подарувала нам першого президента України, Чернігівщина – другого, Сумщина – третього. Донеччина… подарувала нам Леоніда Бикова і Сергія Бубку. Луганщина Володимира Даля, Кіровоградщина подарувала Карпенка Карого і Кропивницького, а з ним – і театр. Житомирщина Лесю Українку та поезію, Полтавщина Миколу Лисенка та Оперу", - сказав Зеленський.

У Києві тривають останні приготування перед урочистостями з нагоди Дня Незалежності та парадом військ, початок якого о 10.00. У центрі міста, вздовж Хрещатика, вже зібралися тисячі людей, щоб подивитися на парад. Люди йдуть безперервно, вони у вишиванках, з державними прапорами в руках.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відзначився жартом на урочистостях до Дня Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути