неділя, 07 липня 2019 10:41

Зеленський назвав бригаду морської піхоти прізвищем свого однофамільця

Зеленський назвав бригаду морської піхоти прізвищем свого однофамільця
USIonline ВМС: Президент України назвав бригаду морської піхоти в честь Зеленського

Сьогодні президент України Володимир Зеленський в Одесі бере участь у заходах з нагоди дня Військово-морських сил України і початку українсько-американських командно-штабних навчань "Сі Бриз-2019".

Президент України присвоїв ім'я 35-й бригаді морської піхоти. Він назвав її на честь контр-адмірала Михайла Зеленського і нагородив кілька моряків, пише Страна.

Також Володимир Зеленський заявив, що новий губернатор буде призначений в Одеську область через тиждень. На даний момент президент України встиг відвідати два натівських кораблі, які прибули на навчання Sea Breeze - британський есмінець "Дункан" ВМС Великобританії і фрегат ВМС Канади "Торонто". У цей час над портом Одеси літали вертольоти - як українські, так і натівські. Був також скинутий парашутний десант.

Глава України Володимир Зеленський також планує поспілкуватися з канадськими та британськими військовослужбовцями, а також відвідати український фрегат "Гетьман Сагайдачний". Президент ознайомиться з ходом і результатами навчань "Сі Бриз-2019", а також поспілкується з командувачем Шостого оперативного флоту США, віце-адміралом Лізою Франчетті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український флот може отримати ще 4 катери від США

В Одессе 1 июля стартовала международные военные учения "Си Бриз - 2019" (Sea Breeze -2019). Организатором учений выступают США. В них будут участвовать около 30 кораблей, 24 самолета и более трех тысяч военных из разных стран мира.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський назвав бригаду морської піхоти прізвищем свого однофамільця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути