Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 11:25

Зечки нагодували Жириновського супом і він пообіцяв їх відпустити (ФОТО)
5

Заступник Голови Державної Думи Володимир Жириновський і депутати фракції ЛДПР зустрілися з підслідними в жіночому СІЗО "Пєчатнікі" в Москві. Кандидат у президенти Росії від ЛДПР виступив за пом"якшення кримінального законодавства в РФ і пообіцяв у разі своєї перемоги на виборах 2 березня провести широку амністію ув"язнених.

"Я, як кандидат у президенти, не прихильник репресій. Навпаки, треба випускати з тюрем. Там мають сидіти тільки вбивці і крупні шахраї, які завдали величезного збитку нашій країні", – сказав Жириновський.

При цьому він зазначив, що якщо стане президентом, то проведе амністію вже в травні 2008 року.

Він також зазначив, що якщо президентом стане не він, а інший кандидат, то провести амністію ув"язнених його партія постарається шляхом ухвалення постанови в Держдумі РФ.

Лідер ЛДПР провів у жіночому слідчому ізоляторі близько двох годин. За цей час він у супроводі начальника СІЗО відвідав три камери, в яких поспілкувався з підслідними. Жириновський цікавився у жінок, з якої причини вони опинились у СІЗО. У останній, третій камері він запитав, як годують у ізоляторі, і почувши відповідь "добре", обурився: "Не може бути в СІЗО хороше харчування, якщо навіть у нас в Держдумі погано годують".

Після цього Жириновський пройшов у харчоблок СІЗО, де з цікавістю спостерігав за приготуванням їжі і навіть покуштував розсольник, який, втім, не викликав у нього захоплення. Зокрема, лідер ЛДПР завірив всіх присутніх журналістів, що в розсольнику замість м"яса використовуються консерви. Коли ж начальник СІЗО спробував оспорити це твердження, Жириновський проскандував: "Консерви! Консерви! Консерви!".

На закінчення своєї поїздки кандидат у президенти зустрівся зі співробітниками слідчого ізолятора, закликав їх уважніше ставитися до підслідних і завжди залишатися у хорошому гуморі.

Фото Reuters

За матеріалами ЛДПР, NEWSru.com, РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Зечки нагодували Жириновського супом і він пообіцяв їх відпустити (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути