Ексклюзиви
понеділок, 05 листопада 2007 14:24

Завтра у Києві - 6 градусів морозу

У найближчі дні в Україні очікується холодна погода. Як попереджають синоптики Українського Гідрометцентру, вночі 6 листопада температура знизиться до 4-9° морозу (на високогір`ї Карпат до 14° морозу), на крайньому півдні від 1° морозу до 4° тепла.

Вдень буде від 2° морозу до 3° тепла, на півдні Криму до 5° тепла. Без істотних опадів, лише в Криму невеликий дощ з мокрим снігом, а ввечері і на крайньому заході місцями невеликий сніг. На дорогах країни подекуди ожеледиця. Вітер переважно північний, 7-12 м/с, в Криму і Приазов`ї місцями пориви 15-20 м/с, в горах Криму 25-30 м/с.

7 листопада буде хмарна погода з проясненнями. Вночі у західних областях, вдень у західній половині дощ та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця; на решті території переважно без опадів. Температура вночі 4-9° морозу, у східних областях та на півночі Лівобережжя до 11° морозу, на крайньому заході та узбережжі морів близько 0°; вдень від 2° морозу до 3° тепла, на півдні та Закарпатті 2-7° тепла.

У Києві та області 6 листопада опадів не передбачається. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північний, 5-10 м/с. Температури у Києві вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° тепла; по області вночі 4-9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

7 листопада очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень часом дощ та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, , вдень від 2° морозу до 3° тепла.

8 листопада буде хмарна погода, часом дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, вночі та вранці місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Завтра у Києві - 6 градусів морозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути