вівторок, 07 грудня 2010 16:24

Завершився фестиваль дитячої творчості "Назустріч мрії" (ФОТО)
8

IV Міжнародний Фестиваль дитячої творчості "Назустріч мрії" завершився зірковим концертом, купою повітряних кульок і подарунків.

Дитячий благодійний фестиваль "Назустріч мрії" з 2007 року допомагає дітям розкрити свої таланти та здійснити найзаповітніші мрії. Цього року у всеукраїнському дитячому творчому конкурсі під гаслом "Запали мрію!" взяло участь більше 2 тисяч дітей-сиріт з дитячих будинків та шкіл-інтернатів у 9 найкрупніших містах України – Києві, Івано-Франківську, Черкасах, Харкові, Дніпропетровську, Херсоні, Одесі, Запоріжжі та інших.

Зіркове журі протягом року обрало 324 фіналісти у номінаціях вокал, хореографія та оригінальний жанр.

5 грудня в конгрес-холі "Президент Готелю" відбувся святковий Гала-концерт, в якому маленькі переможці конкурсу виступили разом із зірками українського шоу-бізнесу.

Такі артисти, як Ірина Білик, Євгенія Власова, Влад Дарвін, гурт "Пара Нормальних", київська школа-тудія балету "Тодес" та фіналісти шоу "Україна має талант" Антон Каргатов та Олександр Тулінов протягом цілого року підтримували фестиваль "Назустріч мрії".

Разом з зірками на сцені виступили діти-володарі перших місць Фестивалю у номінаціях "вокал", "хореографія", "оригінальний жанр" та вікових категоріях "діти", "юніори" та "молодь" – три хореографічні та один вокальний ансамбль, п'ять маленьких співаків, два гумористи, жонглер, акробат, велофігуристи та віртуози кольорових дзвіночків.

Відсвяткувати закриття фестивалю прийшли члени журі фестивалю - олімпійська чемпіонка Лілія Підкопаєва, керівник київської студії балету "Тодес" Андріс Капіньш, що також виступив режисером гала-концерту, керівник знаного "Цирку Кобзов" Микола Кобзов, хореограф Анна Клюшниченко та ведуча кулінар-шоу Даша Малахова.

Гран-Прі фестивалю "Назустріч мрії" отримала 16-річна Софія Козак зі Стрілківської школи-інтернату, яка під гітару виконала зворушливу пісню "Зима в твоїх очах", слова і музику якої написала сама. Софія отримала в подарунок ноутбук та стала першою учасницею дитячої команди переможців фестивалю "Назустріч мрії", що влітку 2011 року відправляться на конкурс талантів "Слов'янський вінець" до Болгарії.

17-річна Вікторія П'ятко вразила всіх блискучим виконанням авторської реп-композиції "Мечта" та посіла третє місце в номінації вокал серед молоді, отримала спеціальний приз від Шона Карра – музиканта, фронтмена групи DVS – запис пісні на його студії звукозапису "Lakeside Studio".

Неперевершений акробат Михайло Гаврилюк, що виконував вражаючі "акробатичні фантазії" за допомогою самих лише рук - адже хлопець має інвалідність та пересувається на інвалідному візку, отримав спеціальний приз від друга та партнера фестивалю Андрія Клименко – новенький ноутбук, а також спеціальний приз від мережі готелів "Акорд" путівку на уікенд до Львова, такі путівки також отримали Козак Софія – до Києва і Усок Олександра до Одеси.

Міжнародний фестиваль дитячої творчості "Назустріч мрії" започаткований у 2007 р. та проводиться щорічно. Перші два фестивалі проходили в Криму, третій – у Києві. У фестивалі беруть участь діти з дитячих будинків та шкіл-інтернатів, а також діти з особливими потребами. Можливо, серед них є справжні майбутні зірочки – адже, все, що потрібно – це бути почутим.

www.mriy.org

PR

Зараз ви читаєте новину «Завершився фестиваль дитячої творчості "Назустріч мрії" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути