пʼятниця, 26 лютого 2021 07:54

Завідувачка дитсадка, яка звільняла за фото в купальнику, потрапила у новий скандал

Завідувачка дитсадка, яка звільняла за фото в купальнику, потрапила у новий скандал
оча більшість працівників дитсадочка були проти, Музику таки повернули на посаду завідувачки. Фото: ТСН

У селі Бугаївка на Рівненщині через суд поновилася на посаді скандальна завідувачка дитячого садочка "Дивосвіт" Лариса Музика. У 2018 році освітянка звільнила підлеглу за фото у купальнику, які назвала аморальними. Наприкінці січня 2019 року з посади звільнили саму завідувачку.

Садочок змінив власника та відбувалася процедура переведення, пише "Суспільне". У сільраді зазначали, що Музика вчасно не подала документи та не відповідала на дзвінки, тому за час її відсутності на роботу взяли іншу людину. Завідувачка подала до суду, вимагаючи, крім поновлення на посаді, виплатити їй компенсацію за вимушені прогули.

Суд частково задовольнив позов, зобов'язавши Бугаївську сільраду поновити Музику шляхом негайного укладення трудового договору та сплатити їй середньомісячний заробіток у сумі майже 71 тис. грн. У сільраді подали на апеляцію. Засідання призначене на 28 березня.

Хоча більшість працівників дитсадочка були проти, Музику таки повернули на посаду завідувачки. Наразі їй виплатили відпускні за залишок відпустки до звільнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сільську вчительку оштрафували за оголене фото у Viber-групі

У травні 2018 року Музика звільнила виховательку Віту Черешньовську через 3 світлини у купальнику в соцмережі. На першому фото вихователька позувала в купальнику на кораблі разом із чоловіком. На другому була у басейні. Її звинуватили в тому, що це взагалі не її чоловік. Останнє фото зробили на святкуванні Нового року, де Черешньовська тримала бокал вина.

Зараз ви читаєте новину «Завідувачка дитсадка, яка звільняла за фото в купальнику, потрапила у новий скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути