неділя, 13 жовтня 2013 12:07

Затримано водія мікроавтобуса, що згорів під Самарою

Затримано водія мікроавтобуса, що згорів під Самарою
Фото: 63.mchs.gov.ru

Поліція затримала водія мікроавтобуса, що зіткнувся в ніч на 13 жовтня з вантажівкою в Самарській області. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на обласне управління ДІБДР.

Як пояснив агентству виконуючий обов'язки голови управління Віктор Митник, саме втома водія у поліції вважають причиною ДТП, жертвами якого стали 13 осіб. Відносно затриманого порушено кримінальну справу про порушення правил дорожнього руху, що спричинило людські жертви. Підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

Митник уточнив, що водій виявився громадянином Узбекистану, причому раніше його вже 14 разів притягували до адміністративної відповідальності за грубі порушення правил дорожнього руху. Зокрема, затриманого вже дев'ять разів ловили на перевищенні швидкості і один раз на виїзді на зустрічну смугу.

Раніше прес-служба регіонального МВС повідомила, що ДТП сталося через колеса мікроавтобуса. Передбачалося, що в результаті водій не зумів впоратися з керуванням.

Аварія сталася 12 жовтня близько опівночі. На 130-му кілометрі траси М-32 під Самарою мікроавтобус "Тойота" з 14 пасажирами з ближнього зарубіжжя виїхав на зустрічну смугу і врізався у вантажівку. Після ДТП мікроавтобус, який працював на газу, загорівся. Загинули 13 пасажирів "Тойоти". Обидва водії та ще один пасажир госпіталізовані.

Зараз ви читаєте новину «Затримано водія мікроавтобуса, що згорів під Самарою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути