Ексклюзиви
вівторок, 14 квітня 2009 09:45

Затримали водія, який займався сексом на швидкості 133 км/год

Затримали водія, який займався сексом на швидкості 133 км/год

У Норвегії затриманий водій, який займався коханням зі своєю подругою прямо за кермом автомобіля на великій швидкості, повідомила поліція країни.

Співробітники правоохоронних органів помітили машину, що рухалася із швидкістю 133 кілометра на годину (при дозволених 100), приблизно в 40 км від Осло. При найближчому обстеженні виявилось, що у водія автомобіля Mazda 323 ще й практично закритий огляд - на колінах чоловіка сиділа його подруга.

"Машина виляла з одного боку в інший, оскільки жінка сиділа на колінах у чоловіка в той час, як він вів автомобіль і займався цією справою, так би мовити", - говорить представник поліції Тор Штайн Хаген, додавши, що через спину жінки водієві небагато що вдавалося побачити.

Поліцейським довелося переслідувати автомобіль приблизно кілометр. Після того, як він зупинився, поліцейські вилучили у 28-річного водія рацію.

Наступного тижня суд повинен вирішити, якого покарання заслуговує порушник. Як доказ поліція планує продемонструвати відеозйомку з місця події.

За словами Хаген, водієві загрожує штраф у розмірі "декількох сотень норвезьких крон" і тривала заборона на управління автомобілем.

РІА "Новости", Gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Затримали водія, який займався сексом на швидкості 133 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути