понеділок, 14 листопада 2022 14:50

Затишшя перед бурею: українців попередили про різку зміну погоди

Затишшя перед бурею: українців попередили про різку зміну погоди
У Києві завтра, 15 листопада, очікується комфортна погода. Фото: pixabay.com

Вівторок в Україні буде сухим та навіть сонячним. Водночас очікуються тумани.

Температура повітря потроху стає низькою, але не скрізь, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Упродовж дня, 15 листопада, у більшості областей очікується +3...8°С, а ось у західних областях та у південній частині знову буде тепло, +9...14°С.

"Завтрашній день треба цінувати, бо впродовж середи-четверга-п'ятниці в Україну зайде ще холодніша повітряна маса. Градуси попрямують до "мінусів" навіть у денні години, атмосферні фронти принесуть опади: дощі поступово переходитимуть у мокрий сніг! Підготуйтеся до різкої зміни погоди – перевірте речі у гардеробі, витягніть товщі пуховики й шапки. Особлива увага – міцному взуттю, подбайте також про залишки свіжих квітів на вулиці", – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До пів метра снігу й потужні морози: українців шокували прогнозом

У Києві завтра, 15 листопада, очікується комфортна погода без опадів: із сонцем, хоча й холоднувата. Вдень максимально лише до +7°С.

"Короткий підсумок: завтра буде сухо та холодно, а з післязавтра, з середи – дощ – мокрий сніг та ще холодніше. Шановні водії! Швиденько на СТО чи в рідні гаражі – міняти ґуму на автомобілях. Не зволікайте, будь ласка", – додала синоптикиня.

Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух прогнозує теплу зиму. У грудні середня за місяць температура може коливатися від -1...2°С до +3°С. Очікується, що зима в Україні буде теплою, адже в останні роки ми не бачимо суворих зим.

Зима цьогоріч розпочнеться з коливання температур. Наприкінці грудня настане період "суцільного мінуса", прогнозує народний синоптик Володимир Деркач.

Зараз ви читаєте новину «Затишшя перед бурею: українців попередили про різку зміну погоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути