пʼятниця, 25 квітня 2008 12:08

Засновник "Грінпіс" виступив за будівництво АЕС

Один із засновників організації "Грінпіс" Патрік Мур висловився на підтримку використання ядерної енергії, повідомляє Idaho Statesman.

На думку Мура, будівництво безлічі атомних електростанцій - єдиний прийнятний метод боротьби із забрудненням атмосфери через спалювання величезних кількостей палива. Засновник "Грінпіс" вважає, що інші альтернативи ТЕС (використання енергії води, вітру або сонця) не здатні задовольнити потреби людства в достатніх об"ємах.

Мур заявив, що зв"язок глобального потепління з антропогенним впливом не доведений, проте він вважає, що людству краще перестрахуватися. Що ж до негативного впливу забрудненої атмосфери на здоров"ї людей, то воно вже давно для всіх очевидне.

Засновник "Грінпіс" вже виступав за використання ядерної енергії весною 2006 року. Останніми роками Мур конфліктує з членами колись створеної ним організації через своє відношення до атомних електростанцій, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Засновник "Грінпіс" виступив за будівництво АЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути