Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2009 14:34

Заради доньок Обама вибачився перед індичкою (ФОТО)

Вперше за десять місяців президентства Обама офіційно вибачився перед 20-кілограмовою індичкою на прізвисько "Відвага", вберігши її від святкового столу на День подяки, повідомляє Associated Press.

У супроводі своїх обох доньок Саші та Малії в Північній галереї Білого дому з нагоди традиції з 1947 року - отримання птиці з національної федерації індичок. За словами президента, вперше День подяки в США впровадив президент Авраам Лінкольн в розпал Громадянської війни.

"Американські президенти Ейзенхауер і Джонсон також їли своїх індичок. Але ви не можете їх звинуватите за це", - заявив Обама.

Президент Буш-молодший вперше помилував свійську птицю, змінивши традицію.

Барак Обама пожартував, що взагалі-то треба відмовитися від подібної традиції, але спочатку він все одно хотів з"їсти "Відвагу". Завдяки своїм малим донькам він таки не з"їв індичку.

У свою чергу, на слова Обами, американська організація PETA ("Люди за гуманне ставлення до тварин") надали Саші та Малії почесне членство.

Після того як птицю помилували, Обама вибачився перед нею, додавши, що все своє подальше життя "Відвага" проведе в Діснейленді.

Представники організації PETA заявили, що індичку, помилувану президентом, повинні відправити у храм замість парку розваг.Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Заради доньок Обама вибачився перед індичкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути