пʼятниця, 25 жовтня 2019 12:53

Запустили сайт про земельну реформу

Запустили сайт про земельну реформу
В Україні запустили сайт про земельну реформу. Фото: Главком

Кабінет міністрів України запустив сайт про проведення земельної реформи та запровадження ринку земель сільськогосподарського призначення.

"Сайт інформує про складові земельної реформи, надає роз'яснення для землевласників, орендарів і потенційних покупців земельних ділянок сільськогосподарського призначення, наводить цікаву статистику та містить корисні посилання", - повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

На сайті розміщені пояснення принципів запровадження ринку землі, узгоджені відповідно до погодженого профільним комітетом Ради законопроекту.

У законопроекті міститься вимога щодо тимчасової заборони на продаж землі сільськогосподарського призначення компаніям, які належать іноземцям, до 2024-го, тобто 4 роки після запровадження ринку землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер подав у відставку через зрив опалювального сезону

Троє народних депутатів із одинадцяти, які фігурують у справі про можливе отримання хабаря $30 тис., хочуть надати свідчення.

"За цю добу (після відкриття провадження) до мене на прийом записалися декілька осіб, які висловили бажання дати пояснення у цій справі. Це нардепи. Троє. Монобільшості. Першою звернулася член фракції "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк", - каже голова САП Артем Холодницький. - Прізвища двох інших нардепів він не назвав, пославшись на таємницю слідства.

Зараз ви читаєте новину «Запустили сайт про земельну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути