четвер, 03 липня 2008 15:13

Жан-Поль Готьє посадив жінок в клітку (ФОТО)
10

У Парижі проходить Тиждень високої моди. У ці дні у французьку столицю традиційно з"їжджається весь світський бомонд - потенційні покупці колекцій від кутюр. Цього року в показах беруть участь більше 30 дизайнерів. Вони представляють свої креативні колекції на майбутній осінньо-зимовий сезон.

А відкрили найзнаменитіше в світі фешн-шоу два найвідоміших кутюр"є: Джон Гальяно, арт-директор дому Dior, і Джорджіо Армані. Саме вони боролися за серця і гаманці голлівудських красунь, які зайняли місця в перших рядах на їх показах, повідомляє NEWSru.ua.

Вчора ж порадував всіх модниць Жан-Поль Готьє. Він представив свою жіночу колекцію осінь-зима 2008-2009. Його капелюшки епатували публіку своїми формами.

Для показу осінньо-зимової колекції Готье моделям створював зачіски і макіяж стиліст Оділь Гілберт. Кольори для мейкапу були вибрані сміливі та яскраві. Акцент в макіяжі поставили на помаду червоного кольору. Зачіски моделей мали форму циліндру. Готье хотів створити райських пташок.

Моделі дефілювали подіумом в різнокольорових шубах і розкішних вечірніх сукнях, що за своєю формою нагадували клітки. Сам кутюр"е із цього приводу сказав, що жінка в сьогоднішній час відчуває себе настільки вільною, що вона може дозволити носити на собі клітку. Ця колекція - остання стадія в жіночому звільненні.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Жан-Поль Готьє посадив жінок в клітку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути