четвер, 01 червня 2017 14:53

Закладання парку в Броварах у розпалі

Автор: Новости - bigmir)net
  Новий парк розміститься на території існуючого соснового бору уздовж вулиці Симоненка
Новий парк розміститься на території існуючого соснового бору уздовж вулиці Симоненка
Будівництво сучасного парку в Броварах (Київська область) перейшло в активну фазу. Унікальний для столичного сателіта об'єкт, запланований до здачі вже цього року, перебуває на стадії земляних робіт. Як повідомляють забудовник – компанія "Альянс Новобуд" і генпідрядна організація "Алекса Груп", що виконує роботи, зараз уже розпочалася підготовка основи під укладання тротуарної плитки.

Нагадаємо, що новий парк розміститься на території існуючого соснового бору уздовж вулиці Симоненка, який має площу близько 4 га, зовсім поруч із флагманськими проектами "Альянс Новобуд" (ЖК "Лісовий квартал", "Зелений квартал" і "Крона Парк"). Крім пішохідних доріжок і доріжок для велопрогулянок, тут планують встановити кілька дитячих і спортивних майданчиків, організувати зони для відпочинку та проведення культурно-масових заходів. Комплекс доповнять елементи садово-паркової архітектури, а також упоряджені санвузли. І забудовник, і представники підрядної організації (ТОВ "Алекса Груп") неодноразово заявляли про те, що всі будівельні роботи будуть проводитися з максимальним збереженням природного ландшафту й існуючих лісових насаджень.

"Ми прагнемо подарувати броварчанам сучасний парк, що відповідає високим європейським стандартам. Безумовно, у процесі його створення будуть збережені існуюча флора й екосистема. Більше того, саме вони й стануть основою для подальшого розвитку цього природного комплексу", – зазначає Юрій Мавродієв, керівник ТОВ "Алекса Груп". За його словами, із середини травня вже була проведена геодезична розмітка парку, розпочато земляні роботи щодо організації в'їзної групи, парковки та входу до парку.

  Керівник ТОВ "Алекса Груп" Юрій Мавродієв каже, що компанія прагне подарувати броварчанам сучасний парк, який відповідає високим європейським стандартам
Керівник ТОВ "Алекса Груп" Юрій Мавродієв каже, що компанія прагне подарувати броварчанам сучасний парк, який відповідає високим європейським стандартам

Зараз зусилля будівельників зосереджені на роботах з інсталяції інженерних мереж зовнішнього освітлення. Це принципове питання, тому що саме якісні системи освітлення дозволять відвідувачам парку комфортно відпочивати тут не лише вдень, але й увечері.

Новий парк для компанії не перший соціальний об'єкт, створений у Броварах. Наприкінці минулого року вже був зданий в експлуатацію й подарований громаді міста дитячий садок "Казка". Його не тільки побудували, але й укомплектували всім необхідним, включаючи постільну білизну й посуд, за рахунок забудовника. І дитячий садок, і парк є частиною проекту комплексного розвитку одного з мікрорайонів Броварів. У межах цього проекту тут не тільки створюються житлові квартали й об'єкти соціальної інфраструктури, але й провадяться роботи з освітлення вулиць, прокладання нових і ремонту існуючих доріг, здійснюється системний благоустрій тощо.

"Це турбота не тільки про жителів наших комплексів, але й про всіх жителів одного із найзеленіших сателітів столиці. Саме такий системний підхід ми вважаємо проявом сучасного й цивілізованого підходу до питань будівництва і девелопменту", – підкреслює Юрій Мавродієв.

Зараз ви читаєте новину «Закладання парку в Броварах у розпалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути