четвер, 18 червня 2009 14:46

Захисники тварин прислали Обамі пастку для мух

Захисники тварин прислали Обамі пастку для мух
Представники організації PETA ("Люди за справедливе ставлення до тварин") прислали президентові США Бараку Обамі пристосування для ловлі мух. Захисники тварин закликали Обаму гуманно ставитись навіть до найменших живих істот.

Пастка призначена для звільнення приміщень від комах і дозволяє спочатку зловити муху, а потім випустити її на вулицю, не заподіюючи комасі шкоди. На сайті, де представлені пропоновані товари PETA, стверджується, що за допомогою пастки, яка продається за вісім доларів, можна зловити і випустити навіть великого павука.

Активісти PETA вирішили звернутися до Обами після того, як він убив муху, що заважала йому розмовляти з телеведучим в ефірі NBC. Президентові вдалося прибити муху з першої спроби, і весь процес був показаний в телевізійному ефірі.

Представник PETA Брюс Фрідріх відзначив, що організація завжди була задоволена ставленням Барака Обами до прав тварин, і висловив надію, що надалі президент подаватиме американцям гарний приклад, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Захисники тварин прислали Обамі пастку для мух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути