середа, 12 січня 2011 13:00

За українцями, які застрягли у Домінікані, відправили літак

За українцями, які застрягли у Домінікані, відправили літак

Авіакомпанія "АероСвіт" відправила з Києва у Домініканську Республіку резервний літак для того, щоб забрати пасажирів, які очікують з 9 січня в аеропорту Punta Cana International, і доставити їх до аеропорту "Бориспіль". Про це повідомили в авіакомпанії.

Як уточнили у довідковій службі "АероСвіту", планується, що рейс Пунта Кана - Київ буде здійснено сьогодні о 17:00 за київським часом.

У свою чергу, як повідомляється на сайті аеропорту "Бориспіль", у зв'язку з можливими затримками далекомагістральних рейсів, в аеропорту просять пасажирів звертати увагу на оновлення часу відправлення повітряних суден на інформаційних і онлайн-табло. За детальною інформацією пропонують звертатися безпосередньо в авіакомпанії, які виконують рейс.

Зокрема, згідно з даними аеропорту, рейс "АероСвіту" №171 у Пекін вилетить о 16:50 (за планом - о 13:55), №181 у Бангкок - о 23:00 (замість 14:00). Учора, 11 січня, "АероСвіт" скасував рейс №131 у Нью-Йорк.

Як повідомляють у "Борисполі", затримок рейсів з вини аеропорту немає.

Нагадаємо, приблизно 220 українських пасажирів у Домініканській Республіці з 9 січня чекають вильоту до Києва. Літак мав вилетіти чартерним рейсом із Домініканської Республіки 9 січня о 22:15 за місцевим часом (за київським - о 04:15 10 січня). Однак після його заправки у місцевому аеропорту виникли сумніви у кондиційності заправленого палива.

Авіакомпанія "АероСвіт" виконує чартерний рейс Київ - Пунта Кана - Київ спільно з туроператором MIBS TRAVEL.

ForUm

Зараз ви читаєте новину «За українцями, які застрягли у Домінікані, відправили літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути