Ексклюзиви
субота, 29 квітня 2006 13:21

За порядком на Першотравневих мітингах слідкуватимуть 13 тис. правоохоронців

Громадський порядок та безпеку громадян під час заходів, присвячених Міжнародному дню солідарності трудящих, в Україні охоронятимуть близько 13 тисяч працівників міліції.

Про це сьогодні повідомив департамент зв"язків з громадськістю МВС України.

За попередніми даними 1 травня в України пройде 1,3 тис масових заходів, присвячених Міжнародному дню солідарність трудящих. Заявлена кількість їх учасників складає більше 500 тис. чоловік. Проходитимуть демонстрації у 500 населених пунктах країни.

У Києві, згідно з поданими заявками до міськадміністрації, представники політичних партій планують провести традиційний піший хід різними маршрутами та мітинги в різних місцях. Під час проведення акцій деякі учасники використовуватимуть звукопідсилювачі та іншу апаратуру.

Охорону громадського порядку і безпеку громадян в столиці забезпечуватимуть 480 працівників міліції і 300 військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

Крім того, в кінці квітня і на початку травня в більше ніж 20,5 тис. населених пунктах України (окрім Закарпатської області) на кладовищах пройдуть поминальні дні. За попередніми даними, в них візьме участь близько 11 млн чоловік.

Переважна більшість цих заходів пройдуть в Дніпропетровській, Київській, Донецькій, Одеській, Чернігівській, Черкаській, Тернопільській областях, Києві та Криму.

Правопорядок в цей час охоронятимуть більше 26 тис співробітників МВС.

Наразі в 96 населених пунктах Київської і Одеської областей вже відбулися 118 поминальних заходів, в яких взяли участь майже 40 тис громадян. Під час цих заходів міліціонери значних порушень правопорядку не виявили, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «За порядком на Першотравневих мітингах слідкуватимуть 13 тис. правоохоронців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути