вівторок, 29 липня 2008 13:39

З 25-метрового мосту в Криму зняли туриста, який заснув

Рятувальники Алушти (АР Крим) зняли з 25-метрового моста туриста, що заснув на краю.

За інформацією Головного управління МНС України в АРК, рятувальникам Алушти зателефонувала жінка, яка знаходилася в районі автомобільного моста на вулиці Жовтнева. Вона повідомила, що на парапеті мосту, на самому краю, на висоті близько 25 метрів, нерухомо лежить людина. На місце прибуло відділення рятувальників МНС.

"Як виявилося, чоловік, що лежав на самому краю, міцно спав, тому кричати і будити людину ми не стали – боялися, що, несподівано прокинувшись, він міг не утриматися і впасти з 25-метрової висоти, - розповів начальник караулу СГПЧ-37 Сергій Комличенко. - Оцінивши обстановку, рятувальники за допомогою автосходів піднялися до людини. Коли вони забралися на парапет і стали обв"язувати сплячого чоловіка мотузкою, він прокинувся. Побачивши рятувальників і себе на величезній висоті, людина була просто в шоці. 30-річний чоловік, що приїхав сюди на відпочинок з Миколаєва, зовсім не пам"ятав, як опинився на мосту, переліз через поручні і, спустившись на 2 метри, заснув на парапеті".

Як з"ясувалося, турист цього дня добряче випив, так, що нічого не пам"ятав. Правда, прокинувшись і побачивши людей у формі і близько сотні роззяв унизу, чоловік одразу прийшов до тями. За допомогою мотузки рятувальники успішно затягнули його назад на міст під оплески глядачів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «З 25-метрового мосту в Криму зняли туриста, який заснув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути