неділя, 30 червня 2013 03:19

Янукович не поїхав на перегони через поламану руку і Верховну раду
12

Фото: Фото: Анна Усік

На столичному Хрещатику виставили спортивні автомобілі, позашляховики та квадроцикли. Звідси стартують наймасштабніші автоперегони "Україна-Трофі 2013".

"Цього року ми проклали найскладнішу трасу за всю історію перегонів, - говорять організатори. – На водіїв чекає 1,2 тисячі кілометрів цілковитого бездоріжжя по трьох областях. Цього року у змаганнях візьмуть участь багато сімейних екіпажів. Діти змагаються на рівні з батьками. Учасників не лякає бездоріжжя, непрохідні болота і складність прокладеного маршруту".

Марафон триватиме до 4 липня. Водіям доведеться по маршруту перетнути Київську, Житомирську та Рівненську області. Провести водіїв в автоперегони прийшли понад 2 тис. киян. Вони фотографуються біля автомобілів і квадроциклів. Декому вдається потрапити за кермо і сфотографуватися з учасниками перегонів.

У перегонах планував взяти участь син президента Віктор Янукович. Але як пояснив Янукович-молодший в інтерв'ю кореспонденту Gazeta.ua, за кермо він тимчасово не сідає через перелом руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Китаї за червень більше 600 тисяч людей постраждали від повеней

"На жаль, я не зможу взяти участь у перегонах через перелом руки, який отримав під час гонки на минулому тижні, - говорить Янукович-молодший. – Це були тренувальні перегони. Траса виявилась жорсткою. Рука була зафіксована на кермі. Спочатку думав, що то вивих, але виявилось – перелом. Перелом – це не єдине, що не дозволяє мені вирушити у перегони. Наступний тиждень у мене робочий, а перегони триватимуть сім днів".

На відкриття чемпіонату він прийшов у чорній вишиванці і зі спеціальною фіксуючою пов'язкою на руці. Віктор є майстром спорту в категорії "Автоспорт", чемпіоном України з трофі-рейдів 2011 року.

Доки Янукович роздає інтерв'ю, на його фоні фотографуються дівчата у купальниках.

"Зніми мене так, ніби я тримаю Януковича за руку, - просить у подруги довгонога модель у купальнику і червоних лосинах. – Зроби неменше двох фоток, щоб було що виставити "вКонтакте".

Всього на перегони зареєструвалося 108 учасників. Дехто обладнав свій позашляховик якорем, дехто поставив авто на високі шини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не поїхав на перегони через поламану руку і Верховну раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути