четвер, 01 листопада 2012 11:09

Які висновки з парламентських виборів має зробити суспільство - найцікавіше в журналі "Країна"

 

У новому номері журналу "Країна" №145 від 1 листопада читайте репортаж про життя покійного директора Національного цирку України Володимира Шевченка.

Також у цьому журналі читайте:

експертне опитування на тему які висновки з парламентських виборів мають зробити влада, опозиція та суспільство під назвою "Без підтримки думаючої частини суспільства, яку опозиція матюкливо називає "противсіхами", вона приречена на поразку"

в рубриці Історія інтерв'ю тюрколога Олександра Галенка "Дві українські наложниці досягали вищої влади в Османській імперії". Від Роксолани в історії Османської імперії почався період "султанату жінок". Він тривав півтора століття й завершився зі смертю ще однієї українки, яка теж починала як султанська наложниця.

розповідь працівника лікеро-горілчаного заводу "Непитущого чоловіка показало п'яним після м'ятної цукерки";

"Чекаю, поки закінчаться вибори, бо в хаті срач, бардак і дурдом" - кореспондент "Країни" провела один день із кандидатом у народні депутати Тетяною Монтян

Далі "Країна" пише:

"Землетрусу не мало бути, однак він стався. І поклав у труну мого чоловіка і мою єдину дитину. Чи легше мені від того, що людей судять? У квітні 2009 року було б легше. Зараз - ні"

Елейн ПОРТОЛО, юрист

"Влада зараз на підйомі. Їй здається, що всі її політтехнологічні, силові прийоми, маніпуляції є успішними. Всі беззаконня, з її точки зору, є нормальними, і саме так треба діяти. Влада далі гнутиме цю лінію. Вибори не спонукатимуть до переосмислення. Мені передали фразу одного з "регіоналів": "Мы не можем отдать власть, потому что нас убъют". У них таке завдання - не віддати владу за будь-яку ціну"

Мирослав МАРИНОВИЧ, правозахисник

"Відкладати гроші на розвиток можуть відсотків 15-18 населення. При цьому середнім класом вважають себе 48 відсотків українців"

Володимир ЛАВРЕНЧУК, банкір

"Кількість любові на Землі має залишатися стабільною, інакше - кінець. Це закон, на якому тримається Всесвіт"

Владислава ОСЬМАК, екскурсовод

"Василь Стефаник відчував на собі обов'язок боротися за світле майбутнє знедолених земляків. Аж до того, що став депутатом Віденського парламенту. Результати? За всі ті роки як письменник не написав жодного слова. Як депутат - жодного разу не виступив у парламенті. Тим часом держава, до законодавчого органу влади якої він формально належав, ще за його каденції розлетілася, мов та луплена шкіра, на кавалки"

Олександр БОЙЧЕНКО, публіцист

"Дітей неможливо виховати. Вони все одно будуть такі, як ми. Виховувати треба себе, а не дітей"

Тетяна МОНТЯН, адвокат

"Османські принци безвилазно сиділи в палаці й очікували: їх або придушить кат, або поведуть на престол. Здоровим чоловіком у такій ситуації важко було вирости"

Олександр ГАЛЕНКО, історик і тюрколог

Про це та інше ми пропонуємо вам дізнатись, читаючи журнал "Країна" № 145 від 1 листопада.

Друковану версію ви можете придбати у точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс — 37278).

Ваші враження про журнал і статті надсилайте на адресу [email protected] або пишіть на сторінках Журналу у соціальних мережах http://vkontakte.ru/club.kraina та http://www.facebook.com/kraina.journal

Дякуємо усім нашим читачам. Читайте "Країну" із задоволенням!

Зараз ви читаєте новину «Які висновки з парламентських виборів має зробити суспільство - найцікавіше в журналі "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути