субота, 02 січня 2010 14:14

ВВС Ізраїлю нанесли авіаудар по сектору Газа

ВВС Ізраїлю нанесли авіаудар по сектору Газа

ВВС Ізраїлю нанесли удари по території сектора Газа в ніч з 1 на 2 січня, повідомляє газета "Гаарець". Винищувачі F-16 випустили ракети по двох тунелях на межі Газа і Єгипту, які використовуються для переправки контрабандної зброї. Крім того, за твердженням свідків, два постріли по території сектора зробили ізраїльські танки.

 

За твердженнями свідків і медиків, в результаті обстрілу легкі поранення отримали четверо людей, їх доправили до лікарні.

 

Авіаудар став відповіддю на удар ракетами "Град", які в четвер, 31 грудня, палестинські бойовиків випустили по ізраїльському місту Нетівот. Відповідальність за ракетний удар по Нетівоту, який став першим за дев"ять місяців, на себе взяв Народний фронт звільнення Палестини. Ця ж організація прийняла відповідальність за обстріл автомашин Цахала на кордоні між південно-східною Газою й Ізраїлем в п"ятницю.

 

Прем"єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаніягу раніше заявив, що ізраїльська армія відповідатиме на кожну ракету, випущену по території держави з боку Гази.

Зараз ви читаєте новину «ВВС Ізраїлю нанесли авіаудар по сектору Газа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути