Ексклюзиви
вівторок, 12 січня 2021 09:51

Втрата голосу, запаморочення і мігрень: кому треба бути особливо обережним

Втрата голосу, запаморочення і мігрень: кому треба бути особливо обережним
Мігрені турбуватимуть Тельців, Раків і Скорпіонів. Добре провітрюйте робоче місце. Фото: pixabay.com

12 січня бережіть горло від застуди. Менше розмовляйте на вулиці. Через перенапруження зв'язок ризикуєте втратити голос. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Спостерігатиметься загальна слабкість організму, - говорить астрологиня. – Не варто приймати тонізуючі препарати. Спробуйте добре виспатися. Погіршується мозкове кровопостачання. Можливі запаморочення. Не засиджуйтеся довго на одному місці. Більше рухайтеся. Мігрені турбуватимуть Тельців, Раків і Скорпіонів. Добре провітрюйте робоче місце. Носіть із собою знеболювальне".

Овен.

Не бажано робити операції в області носоглотки. Є небезпека рецидивів після їхнього проведення. Слизова не швидко загоюватиметься.

Телець.

Поганяйте пісок у нирках. Попийте чаї із цілющих трав. Не ігноруйте болю у правому підребер'ї. Покращити самопочуття допоможе дієта.

Близнюки.

Спостерігатиметься тенденція до зниження артеріального тиску. Важкий день для гіпотоніків. Дозуйте фізичні навантаження.

Рак.

Будьте обережні при користуванні гострими предметами. Остерігайтеся травмування. Пильнуйте за кермом. Триває небезпечний період.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доба напередодні молодика – що магічного для нас готує 12 січня

Лев.

Організм потребуватиме повного розслаблення. Відмовтеся від інтенсивних занять у тренажерній залі. Раніше лягайте спати.

Діва.

Прискорюється процес відкладання солей. Ведіть активний спосіб життя. Їжте несолоний варений рис. Пийте багато чистої води.

Терези.

Виникатимуть захворювання соматичного характеру. Не поспішайте звертатися до лікарів. Найкращими ліками буде хороший настрій. Утримуйте внутрішню рівновагу.

Скорпіон.

Гірше почуватимуться хворі на дискінезію жовчогінних шляхів. Обирайте пісні страви. Порадьтеся з лікарем щодо подальшого лікування.

Стрілець.

Не варто ігнорувати біль у спині. Запишіться на прийом до мануального терапевта. Хворим на радикуліт треба бути обережними. Не піднімайте важкі речі. Погрійте поперек.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 11-17 січня: астрологиня назвала знаки, яким вдаватиметься усе

Козеріг.

Не розпочинайте нового курсу лікування фармпрепаратами. Сильніше виявлятимуться побічні ефекти. Печінка повільно очищуватиме кров.

Водолій.

Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Важко залишатися зібраними. Ваш мозок страждатиме від кисневого голодування. Активізуйте мозкове кровопостачання.

Риби.

Відправляйтеся у відпустку далеко від дому із запасом питної води. Не пийте воду з відкритих джерел. Ви можете спровокувати шлункові розлади.

Українців шокували прогнозом погоди. Синоптики розповіли, коли чекати морозів.

Зараз ви читаєте новину «Втрата голосу, запаморочення і мігрень: кому треба бути особливо обережним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути