вівторок, 12 травня 2020 08:41

Спалах коронавірусу стався на українському телеканалі

Спалах коронавірусу стався на українському телеканалі
У кількох співробітників Рівненської філії "Суспільного" підтвердили коронавірус. Фото: pixabay.com

У кількох співробітників Рівненської філії "Суспільного" підтвердили коронавірус.

Відтак із 12 травня усі працівники переходять на дистанційний режим роботи. Про це йдеться в оприлюдненій на сайті телеканалу заяві.

"Основне завдання нашої команди зараз — не розширювати коло контактних осіб і зберегти здоров'я працівників мовника. Самоізоляція для нас вимушений відповідальний крок. Незважаючи на всі запроваджені на філії заходи, ніхто не є захищеним на 100%. Усі ми зараз підтримуємо наших колег, які якісно працювали і дотримувалися всіх вимог. Бажаємо якнайскорішого одужання!" — сказала менеджерка Рівненської філії "Суспільного" Людмила Хома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У львівській церкві стався спалах коронавірусу

У приміщеннях UA: Рівне була проведена дезінфекція, усі колеги, що контактували з інфікованими, знаходяться на самоізоляції. Зазначається, що команда "Суспільного" Рівненщини продовжить працювати дистанційно, щоб забезпечувати рівнян важливою і своєчасною інформацією.

"Незважаючи на надзвичайну ситуацію і зміну режиму роботи філії, аудиторія UA: Рівне і надалі отримуватиме оперативну інформацію на платформах мовника. Команда працюватиме дистанційно. Найважливіше — відображатиме рухомий рядок в телеефірі. За всіма подіями регіону уважно стежить діджитал-команда філії, яка завжди тримає рівнян в курсі справ через сторінки соцмереж та сайт UA: Рівне", — зазначив продюсер Рівненської філії "Суспільного" Михайло Чубай.

У чотирьох працівників Дніпровського апеляційного суду виявили коронавірус. Незважаючи це на це, суд продовжує свою роботу уштатному режимі, так як "конституційне право людини на судовий захист не може бути обмежено".

Зараз ви читаєте новину «Спалах коронавірусу стався на українському телеканалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути