неділя, 16 вересня 2018 13:24

Завжди живий у наших серцях: відбувся грандіозний концерт пам'яті Скрябіна
14

У Львові пройшов концерт пам'яті Андрія Кузьменка. Фото: Рortal.lviv
У Львові пройшов концерт пам'яті Андрія Кузьменка. Фото: Рortal.lviv
У Львові пройшов концерт пам'яті Андрія Кузьменка. Фото: Рortal.lviv
У Львові пройшов концерт пам'яті Андрія Кузьменка. Фото: Рortal.lviv
У Львові пройшов концерт пам'яті Андрія Кузьменка. Фото: Рortal.lviv

У Львові відгримів грандіозний концерт пам'яті лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка.

На "Арені Львів" зібралася величезна кількість фанів, концерт відзначився аншлагом. Вшанувати пам'ять Андрія Кузьменка прийшло понад 40 тисяч слухачів. Крім того, багато охочих так і не змогли потрапити на арену через відсутність квитків. Їх розкупили не зважаючи на вартість від 150 до 1000 гривень, повідомляє Львівський портал.

На концерті у Львові виступала менша кількість виконавців ніж у Києві, однак заспіваних пісень було більше. Варто зазначити, що напередодні виступу музиканти "Скрябіна" поділилися довгоочікуваною звісткою, хто ж стане солістом гурту.

"Залишається такий проект – гурт "Скрябін" та окремий вокаліст. Можливо, з нами співпрацюватиме Євген Толочний (фіналіст Голосу країни) чи Євген Галич (лідер гурту O.TORVALD ). Але це буде "Скрябін" та окремо його друзі. Вокаліста у гурті не передбачається", – розповів гітарист гурту Олексій Зволинський.

Крім того, стало відомо, що "Скрябін" готує випуск треків Кузьми, які він не встиг опублікувати.

"Треки, які були записані Андрієм Кузьменком при житті, однак не були опубліковані, випустять згодом. Їх випуск готується, проте відтермінований через підготовку до концертів пам'яті", – сказали музиканти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хтось в небо летить" - Вакарчук залишив зворушливий допис про Кузьму

Концерт на "Арені Львів" відкрила співачка Руслана. Вона виконала реквієм-баладу присвячену Андрієві Кузьменку – "Ти ще відкриєш очі".

"Ніколи не кажіть, що Андрій був, бо він є і завжди буде. Зберімося через рік знову на такий самий концерт на честь легендарного музиканта Андрія Кузьменка", – наголосила Руслана.

На контерті пам'яті із музикантами групи "Скрябін" також виступали "Брати Гадюкіни", Святослав Вакарчук, Тарас Чубай, Олександр Положинський, гурт "O.TORVALD", Дмитро Шуров (Pianoбой), Андрій Хливнюк (Бумбокс), "Авіатор", Фагот (ТНМК), Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська, Віктор Павлик, Марія Бурмака, Світлана LOBODA, Олег Собчук – "С.К.А.Й.", Тарас Тополя – "Антитіла", Віктор Бронюк (ТІК), Арсен Мірзоян, Євген Толочний та дітище Андрія Кузьменка – гурт "Пающіє Труси".

Майже всі сектори були переповнені слухачами, всіх їх поєднала якісна українська музика, яку більшість присутніх співали стоячи. Рідні та знайомі Андрія були за кулісами концерту, серед них Володимира Бебешка та фіналістів проекту "Голос країни".

Кузьменко був одним із найпопулярніших артистів і шоуменів в Україні. Крім творчої діяльності, мав активну громадянську і політичну позицію. Не боявся критикувати владу і фінансово допомагав бійцям АТО. Українцям запам'ятався тим, що завжди говорив щиро і не підбирав слова.

Зараз ви читаєте новину «Завжди живий у наших серцях: відбувся грандіозний концерт пам'яті Скрябіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути