четвер, 27 жовтня 2022 07:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог рахує втрати: повідомили гарні новини з південного фронту

Ворог рахує втрати: повідомили гарні новини з південного фронту
Противник продовжує зазнавати втрат. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках і не припиняє наступальних дій на Бахмутському й Авдіївському напрямках на Донбассі.

За добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, у Бахмуті, Іванграді, Соледарі, Майорську, Красногорівці й Мар'їнці на Донеччині, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 27 жовтня.

"Російський ворог обстрілює позиції наших військ уздовж лінії зіткнення, здійснює фортифікаційне обладнання позицій на окремих напрямках, зокрема на лівому березі річки Дніпро на Херсонщині, активно веде повітряну розвідку", – пише Генштаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загрози з Білорусі не зникли. Що відомо Генштабу

Противник продовжує зазнавати втрат. Підтвердили ураження ЗСУ району зосередження озброєння та військової техніки, складів боєприпасів ворога 25 жовтня в районі населеного пункту Берислав Херсонської області. Втрати особового складу росіян уточнюють.

"Авіація Сил оборони минулої доби завдала п'ять ударів. Підтверджено ураження району зосередження живої сили росіян, а також озброєння та військової техніки противника, трьох опорних пунктів і зенітного ракетного комплексу. За попередню добу підрозділи протиповітряної оборони збили ворожий гелікоптер Ка-52, ракету Х-59 і 17 ударних безпілотників окупантів", – ідеться в повідомленні.

Воїни ракетних військ й артилерії за добу уразили чотири пункти управління, вісім районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, три склади з боєприпасами й шість інших важливих військових об'єктів противника.

До тимчасово захопленого Херсону Росія завозить нещодавно призваних росіян під час "часткової мобілізації". Новоспечені загарбники готуються до вуличних боїв.

Зараз ви читаєте новину «Ворог рахує втрати: повідомили гарні новини з південного фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути