пʼятниця, 16 березня 2018 03:28

Воїн АТО заспівав дуетом з сестрами Тельнюк

Воїн АТО заспівав дуетом з сестрами Тельнюк
Фото: Zaxid.net.

Соціально-мистецький проект #ПісніВійни презентував відео до свого 12-го синглу. Це дует воїна АТО, добровольця, поета, актора театру і кіно (виконавець однієї з ролей у фільмі "Кіборги") Романа Семисала та сестер Тельнюк.

Автором слів пісні "Мені тебе не вистачає" є сам боєць, а музику написала Леся Тельнюк. Ця композиція увійшла до альбому сучасних фронтових пісень #ПісніВійни. Про це повідомляє Zaxid.net.

На фронт Роман Семисал пішов добровольцем у 2014-му. Служив у 24-й окремій механізованій бригаді. Саме на фронті Роман написав вірш "Мені тебе не вистачає", який згодом став одним із синглів проекту #ПісніВійни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер гурту "Тінь Сонця" заспівав з воїном АТО

"Про війну потрібно говорити правду або нічого. Вірш "Мені тебе не вистачає" я написав під час першого артилерійського обстрілу. Тоді будь-яке патріотичне роздуте почуття, будь-яке геройство, будь-які "шапкозакидацькі настрої" миттєво з нас вилетіли…Реалії на війні дуже страшні", - каже воїн.

"Зараз розвивається окремий музичний жанр – сучасна військова пісня. І він дуже потрібен саме зараз, коли триває війна, бо це також зброя, це також ліки і протидія. Це те, що розраджує. Проект #ПісніВійни є моментом фіксації нашої нової історичної пам'яті, пісенним укріпленням наших ідеалів, символів, національних кодів", - говорять Галя і Леся Тельнюк.

Кіборг Станіслав Паплінський разом з лідером гурту Kozak System Іваном Леньо записали пісню "Воля". Зробили це у рамках соціально-мистецького проекту #ПісніВійни.

Зараз ви читаєте новину «Воїн АТО заспівав дуетом з сестрами Тельнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути