середа, 16 липня 2008 16:38

У Франції померла дитина, яку батько забув в машині

Дворічний хлопчик у французькому містечку Пон де Шерю помер після того, як батько залишив його в замкнутій машині. Дитина провела в автомобілі під сонцем близько трьох годин, коли його помітили перехожі. На той час, як рятувальники прибули на місце події, хлопчик був вже мертвий.

За наявними даними, батько просто забув про дитину і відправився за своїми справами. Точна причина смерті хлопчика буде названа після розтину, найбільш вірогідним вважається обезводнення організму. Чи був затриманий батько загиблого, не повідомляється.

Зазначимо, що схожий випадок в США минулого тижня став причиною крупного скандалу. Прийомний батько усиновленої російської дитини Майлз Харрісон залишив сина в автомобілі на декілька годин, і хлопчик помер. Американця вже звинуватили в неумисному вбивстві, проте на даний час він знаходиться не під арештом, а в лікарні. Після того, що сталося, Харрісон кілька разів втрачав свідомість і був відправлений під нагляд лікарів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Франції померла дитина, яку батько забув в машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути