Ексклюзиви
субота, 03 березня 2018 21:15

Замість батла по голубцям краще б дороги розчистили

  Люди скаржаться на нечищені дороги, а мер влаштував святкування 86-ї річниці Одеси. Фото: Facebook
Люди скаржаться на нечищені дороги, а мер влаштував святкування 86-ї річниці Одеси. Фото: Facebook

Сьогодні, 3 березня, з нагоди 86-ї річниці Одеської області, на площі перед будівлею облради на проспекті Шевченка відбулася святкова ярмарок "Скарби Одещини". Гості змогли спробувати оригінальні страви, якими представлені всі 26 районів області, а також взяти участь в майстер-класах з гончарства і карбування монет.

"Дуже символічно, що ярмарок ми проводимо 3 березня. Саме 3 березня 2014 року в Одесі здійснювалися спроби сепаратистського руху і зняття українського прапора. Це був день, коли відстояли незалежну Україну і Одеську область в її складі ", - зазначив одеський губернатор Максим Степанов.

Одесити ж цей захід сприйняли з легкою іронією. "21й століття, Південна Пальміра, поросячі перегони ...", - написав один з користувачів Фейсбук. "Це точно Одеса?", "Шевченко дивиться і думає, ну дурні, навіщо мене до свинопаса зарахували.", "А поросята в'єтнамські! Зрада "," Зате мімішні "," Це жах-жахливий. Перетворили Перлину в свинарник " ,"Чиновники на перегонки бігали? "," Звичайно, ярмарок не для людей, а для галочки ", - ось тільки самі спокійні коментарі, якими одесити охарактеризували потуги губернатора і його команди влаштувати для жителів регіону свято.

 

Обговорюючи батл з голубців, користувачі соцмереж відзначили, що краще б губернатор вивів своїх підлеглих на батл зі снігом.

"Техніка готова до розчищення снігу? Яка і де? Ізмаїльський район с.Ларжанка. Техніки ніхто не бачив. Вранці з міста, з роботи довелося йти пішки, тому що перевізник відмовляється надавати послуги у зв'язку з тим, що дороги не розчищені. Райадміністрація по цьому питанню не працює взагалі ", - написав користувач Фейсбуку Олександр Димитрієв.

 

"Стоїмо ми на трасі Е-87, М-15 автобусом 39, в т.ч. громадянин Австрії чоловік між Козацьким і Красна коса дорога абсолютно НЕ чищена, застрягли фури. Заїхали ми з Молдавії, де така ж ситуація погодна, стільки ж снігу - всі дороги розчищені! МНС України дає номери телефонів Автодору, де дівчинки не розуміють продиктованих координат, знову МНС дає номера вже Білгород-Дністровського автодору, ніхто не вирішує наші проблеми, чекаємо. SOS !!! Наші координати: 46 ° 2104.88N 30 ° 0441.59E 01.03.2018, 11:43! "- написала Катерина Міхурово.

 
Про це пише "Одесские Ведомости", передає Gazeta.ua.
Зараз ви читаєте новину «Замість батла по голубцям краще б дороги розчистили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути