Ексклюзиви
середа, 02 січня 2013 10:48

Влада Венесуели спростувала інформацію про кому Уго Чавеса

Влада Венесуели спростувала інформацію про кому Уго Чавеса
Уго Чавес Фото: itar-tass.com

Віце-президент Венесуели Ніколас Мадуро 1 січня спростував повідомлення ЗМІ про те, що президент країни Уго Чавес перебуває в штучній комі, пише Agence France-Presse.

За словами Ніколаса Мадуро, Чавес перебуває в свідомості і розуміє тяжкість свого стану. Він додав, що за останні три дні двічі бачився і розмовляв з президентом.

Раніше 1 січня в деяких ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що Чавес перебуває в стані штучної коми в протягом останніх декількох днів. 1

1 грудня 2012 Уго Чавес переніс чергову операцію по видаленню злоякісної пухлини в клініці Гавани. Ця операція стала четвертою за рахунком з червня 2011 року, коли у лідера Венесуели вперше виявили рак.

31 грудня повідомлялося про те, що в ході відновлення після операції у Чавеса виникли ускладнення. Влада Венесуели не уточнила, які саме ускладнення виникли у президента, однак відомо, що вони пов'язані з респіраторною інфекцією, виявленою раніше.

Раніше, 27 грудня, Чавес передав частину своїх повноважень Ніколасу Мадуро. Крім того, Чавес заявляв, що в разі нових виборів президента Венесуели він оголосить Мадуро своїм наступником.

Зараз ви читаєте новину «Влада Венесуели спростувала інформацію про кому Уго Чавеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути