Ексклюзиви
вівторок, 22 липня 2008 08:48

Винуватця ДТП ледь не забили битками і камінням (ФОТО)
6

На вул. Суворова, 7, сталася ДТП, за сюжетом якої можна було б знімати фільм. Головним героєм цієї детективної ДТП став молодий хлопець за кермом Skoda Superb.

За словами очевидців, хлопець 24-х років, рухаючись на великій швидкості в напрямку пл. Слави, на пішохідному переході біля супермаркету "Сільпо" збив жінку. Після цього порушник спробував утекти з місця пригоди, але водії Mercedes ML і Chevrolet Aveo, що їхали поряд, не дали йому цього зробити.

Спочатку чоловік за кермом "мерса", щоб зупинити втікача, ударив Skoda в водійські дверцята, після чого з правого боку в нього впилялся "авео". Зупинивши таким чином "коня на скаку", Mercedes і Chevrolet теж загальмували, а винуватець ДТП почав виходити з салону. У цей момент на нього і його транспортний засіб напали чоловіки з битками (за попередніми даними, ці ж та ще водії-очевидці). Крім того, сам хлопець потрапив під самосуд жінок літнього віку, які почали закидувати його камінням. Якби не співробітники міліції, які прибули, самосуд для "лихача" міг би закінчитися тяжкими наслідками.

Як повідомили свідки, які знаходилися поряд із збитою жінкою-пішоходом, на момент надання першої допомоги, вона була без свідомості. Тому наскільки серйозні її травми – невідомо. Самого ж горе-порушника посадили в одну з міліційних машин і відвезли, а його "Шкоду" евакуювали, заздалегідь знявши держзнаки, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «Винуватця ДТП ледь не забили битками і камінням (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути