Ексклюзиви
пʼятниця, 05 березня 2010 19:00

Вінницький губернатор забрав на згадку портрет Ющенка

Вінницький губернатор забрав на згадку портрет Ющенка

Голова Вінницької облдержадміністрації Олександр Домбровський ще не повісив у своєму кабінеті портрет президента України Віктора Януковича, а портрет Віктора Ющенка забрав собі на згадку.

"Згідно з Протоколом у моєму кабінеті має висіти портрет чинного Президента. Його і решту атрибутів має передати Секретаріат Президента. Поки що ми нічого не отримали. А портрет Ющенка я забрав собі додому на згадку. Все ж таки 5 років працював при ньому", - розповів голова Вінницької ОДА. Він один з 3-х губернаторів, що протримався на посаді весь термін.

У кабінеті його заступника, 45-річного Валерія Коровія, на стіні позаду столу - портрет 1-го Президента України Михайла Грушевського.

"Бачте, в мене портрет Президента є, - показав він. - Коли привезуть портрет Януковича, повинен буду його повісити. Ми на державній службі, тому маємо все робити згідно Протоколу".

Вінницький мер Володимир Гройсман, 32 роки, підкреслює свою аполітичність та патріотизм наявністю гербу Вінниці. Знаходиться він якраз позаду його столу. На тому місці, де зазвичай у кабінетах висить портрет Президента.

Зараз ви читаєте новину «Вінницький губернатор забрав на згадку портрет Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути